wilt u de volgende keer gemakkelijk bestellen? dat kan! als u op de mobiel zit, wij helpen u wegwijs hieronder.

UITLEG! De website gebruiken als app.

als u op de mobiel zit KLIK dan op de 3 linkerbolletjes rechts bovenin het scherm en kies optie; TOEVOEGEN AAN STARTSCHERM. zo kunt u deze website als een app gebruiken zo kunt u vanuit uw home menu gelijk naar deze site1

UITLEG SPELREGELS! hoe werken onze acties?

SPEL 1 : 15,00 euro korting op elke 11e bestelling twv 15,00

als u 10x aan 15,00 euro hebt bestelt dan krijgt u op de 11e bestelling 15,00 korting.

 

SPEL 2 : 1,50 euro korting op uw bestelling na elk nieuw persoon dat via uw accountnaam registreert en minstens 15,00 euro hebt bestelt.

laat de nieuwe klant jouw accountnaam of adres opgeven bij opmerkingen dan wordt dit verwerkt door onze team en automatish berekend met uw volgende order.

 

over ons :blog

Op zoek naar gezonde en voedzame voeding voor jouw huisdier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een webshop gespecialiseerd in hoogwaardige dierenvoeding voor honden en katten. Ons assortiment bestaat uit graanvrije voeding, premium voeding en biologische voeding. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedingswaarde en veiligheid.

Wat ons uniek maakt, is dat wij ons richten op graanvrije voeding. Graanvrije voeding is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat steeds meer huisdiereigenaren zich bewust zijn van de voordelen van een graanvrij dieet. Graanvrije voeding is niet alleen goed voor de spijsvertering, maar kan ook bijdragen aan een gezonder gewicht en een glanzende vacht.

Onze graanvrije voeding is verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een variant met wilde zalm, die zeer geliefd is onder honden en katten. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zodat je altijd een verpakking kunt vinden die past bij jouw huishouden.

Naast graanvrije voeding bieden wij ook premium voeding en biologische voeding aan. Onze premium voeding is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en biedt jouw huisdier alle benodigde voedingsstoffen voor een gezond en actief leven. Onze biologische voeding is geproduceerd met respect voor het milieu en de dieren die gebruikt worden als ingrediënt. Zo kun je er zeker van zijn dat je bij ons verantwoorde keuzes maakt voor jouw huisdier én het milieu.

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze producten en onze service. Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze producten en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Bovendien bieden wij snelle levering en gratis verzending vanaf een bepaald bedrag.

Kortom, ben je op zoek naar gezonde en voedzame voeding voor jouw huisdier? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek ons assortiment aan hoogwaardige dierenvoeding!

duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheidsbeleid voor www.foxyroyal.com

Bij foxyroyal geloven we dat we verantwoordelijkheid dragen voor het creëren van een duurzamere toekomst voor dieren, mensen en natuur. Ons duurzaamheidsbeleid is gericht op het verminderen van onze ecologische voetafdruk, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het creëren van een ethische werkomgeving in de toekomst we werken er graag naar toe. Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze planeet en de mensen en dieren die erop leven.

Ons duurzaamheidsbeleid omvat de volgende actiepunten:

  1. Milieuvriendelijke producten en verpakkingen Wij streven ernaar om milieuvriendelijke producten en verpakkingen te gaan gebruiken om onze impact op het milieu te verminderen. We zullen proberen zoveel mogelijk gerecycleerde en hernieuwbare materialen gebruiken en vermijden om schadelijke stoffen te gebruiken.

  2. Duurzame transport en logistiek We streven ernaar om ons transport en logistiek te optimaliseren om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. We zullen samenwerken met transportbedrijven die zich ook inzetten voor duurzaamheid en het gebruik van duurzame vervoersmiddelen stimuleren.

  3. Ondersteuning van lokale gemeenschappen We werken samen met lokale gemeenschappen om duurzame initiatieven te ondersteunen. We ondersteunen lokale boeren en leveranciers om de economie te stimuleren en we ondersteunen lokale organisaties die zich inzetten voor de bescherming van dieren en natuur.

  4. Ethiek in de keten Wij werken alleen samen met leveranciers die zich houden aan onze ethische normen. We ondersteunen fair trade en zorgen ervoor dat onze leveranciers werken in een veilige werkomgeving en dat dieren op een respectvolle manier worden behandeld.

  5. Bewustwording en educatie We zullen onze klanten en werknemers bewust maken van onze duurzame initiatieven en hen aanmoedigen om actief deel te nemen aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

We zijn toegewijd aan het continu verbeteren van ons duurzaamheidsbeleid en het behalen van onze doelstellingen op dit gebied. We zullen onze impact op het milieu, dieren en mensen voortdurend evalueren en maatregelen nemen om deze te verminderen.

foxyroyal streeft ernaar om een leidende rol te spelen in de duurzame toekomst van onze planeet en wij zijn trots om bij te dragen aan een betere toekomst voor dieren, mensen en natuur.


de verse revolutie!

Voor onze brokjes gebruiken we zoveel mogelijk vers vlees. Niks dat bewerkt of gedroogd is dus. En al zeker geen vlees- of vismeel.

Lees meer »

nieuw bij foxyroyal?

stap je naar ons eten over zonder junkfood? geef gedurende 5 dagen geleidelijk méér foxyfoods en minder van je huidige kat/hondbrokken.